Fout: Cookies inschakelen om in te loggen in MijnOLVG.

Veilige zorg in tijden van corona

De veiligheid van onze patiënten en medewerkers staat voorop. Daarom nemen we diverse maatregelen om de zorg goed te laten verlopen.

We gaan bijvoorbeeld alle patiënten die naar een afspraak komen vooraf een aantal vragen stellen over hun gezondheid. Ook vragen we onze patiënten om alleen naar de afspraak te komen.

Alleen wanneer dat écht nodig is komt u naar het ziekenhuis. Afspraken vinden zoveel mogelijk telefonisch of via videobellen plaats.

Door de coronacrisis is een deel van de mogelijkheden van MijnOLVG niet beschikbaar. Alle informatie over de maatregelen staat op www.olvg.nl/anderhalvemeter.

-->
 • Wat is MijnOLVG?

  Vanuit huis uw persoonlijke medische dossier inzien. Dat kan met het patiëntenportaal MijnOLVG, via een computer, tablet of smartphone. Kijk voor meer informatie op www.olvg.nl/mijnolvg.
 • Vragen stellen aan uw dokter

  Stel uw vraag aan de polikliniek. Hier kunnen mogelijk kosten aan verbonden zijn
 • Uw onderzoeksresultaten

  Bekijk uw onderzoeksresultaten en opmerkingen van uw dokter
 • Uw afspraken

  Uw volgende afspraak plannen, annuleren of verzetten. Ook kunt u informatie over uw afspraken bekijken en uw bezoek voorbereiden
 • Is uw kind patiënt in OLVG?

  Bent u ouder of voogd van een kind tot 12 jaar ('minderjarige') en wilt u toegang tot het MijnOLVG dossier van uw kind? Klik dan hier voor het aanvraagformulier.